joi, 22 decembrie 2011

Baby, It's You!

Camasa 'Baby, It's You'
Material: 100% viscose
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 45,5cm, bust: max. 101cm, lungime maneca: 62cm, lungime: 76cm
Camasa anii '70, grena inchis, cu jabou (detasabil - se prinde cu nasturasi de guler). Fina, fluida, romantica, eleganta.
Stare excelenta
Pret: 52 lei - VANDUT
Fusta 'Passionate Rita'
Dimensiuni: talie: 76cm, sold: oricat, lungime: 84cm
Fusta anii '70, din amestec de bumbac si lana, plisata, de culoarea untului, cu imprimeu floral mare, in nuante de rosu, grena, roz si verde, captusita, ampla. Cardigan de lana, curelusa subtire in talie, cizme inalte si caciulita de blana (ca cea din fotografie, o puteti gasi AICI). Romantica, pasionala, unica, fermecatoare. 

Stare impecabila
Pret: 65 lei - VANDUT
Sacou 'Black... So Beautiful!'
Brand: Valentino Boutique, Made in Italy
Material: 100% in
Marime: 10 (38-40)
Dimensiuni: distanta intre umeri: 39cm, bust: max.94cm, talie:  max. 89cm, lungime maneca: 60cm, lungime: 52,5cm
Sacou Valentino, din colectiile anilor '70, din in, cu guler lat, tip tunica, din satin gros, ornamentat cu 2 nasturasi prinsi unul de altul cu lantisor subtire, auriu; se inchide cu nasturi ascunsi, maneci bufante in partea de sus, stranse jos in mansete delicate (confectionate din satin, ca si gulerul), cu nasturi. Partea din spate se termina intr-un colt discret taiat, iar partea din fata - codita de randunica; are 2 buzunare mici, este captusit in intregime (inclusiv manecile). Elegant in combinatiile clasice: deux pieces alb-negru, cochet alaturi de imprimeuri colorate. Valentino este designerul care a marcat decisiv (la mijlocul anilor '60) stilul inconfundabil al lui Jacqueline Kennedy (celebrele tinute alb-negru, taioare si rochii haute couture). Devil wears Prada, but women loves Valentino!
Stare excelenta
Pret de sarbatoare: 100 lei (pret vechi 160 lei aici.) - REZERVAT

Seara minunata!
Pe curand,
Con Toda Mirada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu