sâmbătă, 19 februarie 2011

The American Soldier and His Russian Lover

Pantaloni 'He Was A Free Man' 
Brand: Freeman Porter (http://www.freemantporter.com/brandhistory.php?lang=)
Material: 45% acrylic, 25% lana, 25% polyester, 5% A.F.
Marime: 27 (36-38)
Dimensiuni: talie: 76,5cm, sold: max. 93cm, lungime: 94,5cm
Pantaloni in carouri (maro/bej/negru), se inchid cu fermoar si nasture metalic, au gaici pentru curea, un buzunar mic la spate si 2 buzunare laterale; sunt captusiti din talie pana in zona genunchilor, croiala este putin evazata. Compune-ti o tinuta office degajata pornind de la ei.
'Freeman T. PORTER was a U.S. Army soldier from St. Louis, Missouri, with a suggestive first name. He landed on European soil during World War II. His son, a German-American designer decided in 1993 to name the street wear clothing collection he had just created after his father, FREEMAN T. PORTER.'
Stare impecabila
Pret: 50  lei - VANDUT
Vesta 'Golden Buttons'
Material: 100% stofa din lana, captuseala: acetat + viscose
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta intre umeri: 38cm, bust: max.96cm, talie:  max. 90cm, lungime: 54cm
Vesta ecosez (verde inchis/bleumarin/negru), captusita cu un material subtire, matasos, cu imprimeu parsley (verde/rosu/galben/negru), se inchide in 5 nasturi metalici aurii, are 2 buzunare mici la piept si 2 in talie. Accesorizeaz-o cu un papion pentru un look masculin - chique.
Stare excelenta
Pret: 26 lei - VANDUT
Camasa 'His Russian Lover'
Brand: Perry - Mode Trachten
Material: 45% lana pura, 55% polyester
Marime: M
Dimensiuni: distanta intre umeri: 40cm, bust: max.95cm, talie:  max. 102cm, lungime maneca: 60cm, lungime: 65cm
Camasa vintage, culoarea untului, croiala este in genul camasilor barbatesti rusesti: guler tunica, a carei margine este accesorizata cu o bordura dubla in nuante de bej, se inchide in fata cu 4 nasturasi mici pana in zona pieptului, manecile 'cazute',  pornesc foarte larg de sus si se strang la manseta cu nasturas. O culoare fina, o croiala deosebita, un farmec desprins din nuvelele lui Cehov...
Stare impecabila
Pret: 47 lei - VANDUT
Caciula 'Love You Inside Out'
Caciula vintage de blana naturala, in nuante de maro, bej, auriu, captuseala subtire, neagra, se prelungeste pana sub barba si se inchide cu nasture. Moale, fina, calduroasa, feminina, se asorteaza cu bujori in obrajori si zambete sincere.
Stare impecabila
Pret: 35 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu