joi, 22 decembrie 2011

Caterina

Compleu 'Caterina'
Brand: Ein Fink Modell
Marime: aprox. 38
Dimensiuni: sacou: distanta dintre umeri: 40,5cm, bust: max. 92cm, talie: max.: 83cm, lungime maneca: 57cm, lungime: 55cm; fusta: talie: 70cm, sold: max. 95cm, lungime: 63cm
Compleu anii '60, amestec de bumbac si in, verde inchis (in poze nuanta a iesit mai mult spre albastru, dar in realitate este verde inchis), cu revere si mansete albe, cu buline verzi, sacoul este usor cambrat in zona taliei si se inchide cu 4 nasturasi imbracati in material, este captusit; fusta are croiala simpla, clasica, se inchide lateral cu fermoar, este captusita. Cochet si vesel. Ideal ziua la birou, dar si dupa-amiaza la o cafenea sau seara la o aniversare cu prietenii.
Stare excelenta
Pret: 69 lei - VANDUT

Camasa 'After Eight'
Material: bumbac + viscose
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 43cm, bust: max. 100cm, lungime maneci: 57cm
Camasa anii '70, galben-mustar, cu guler tip tunica (cu mai multe straturi suprapuse), se inchide cu nasturasi mici, grupati cate patru, in aceeasi nuanta, umerasi discreti, maneci ample in partea de sus si stranse la baza. Fina, eleganta, rafinata, intr-o nuanta care merge foarte bine in combinatii cu fuste in tonuri de verde inchis, violet sau rosu burgund si accesorii fine, aurii.
Stare excelenta
Pret: 49 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu