duminică, 23 octombrie 2011

Office With a View

Rochie 'Leann'
Brand: Brenda
Material: 33% viscose, 67% bumbac
Marime: 38-40
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39,5cm, bust: max. 95cm, talie: max. 82cm, sold: max. 110cm, lungime: 107cm
Rochie anii '80, in carouri discrete, in nuante de gri si alb, guler cu revere, maneca este cazuta, trei sferturi, se inchide de sus pana jos cu doua randuri de nasturi mici, maronii. La piept are un buzunar fals, partea de sus este lejera, in talie are cateva pense, doua buzunare laterale, ascunse, croiala fustei este putin conica, nu este captusita, nu necesita. Perfecta toamna sau primavara la birou, cu ciorapi mati si botine. Comoda si eleganta.

'Alo? Da! Leann Jones la telefon, spuneti-mi, va rog, cu ce va pot fi de folos?' Leann este o persoana calda, cu o voce foarte placuta. De cateva luni a fost avansata si a primit propriul birou intr-o cladire noua, cu vedere la parcul central. Ii place sa preia singura toate apelurile si sa discute personal cu fiecare client, (secretara ei este una din cele mai norocoase secretare din Boston). In timp ce vorbeste la telefon, se invarte in scaunul urias, din piele bej si priveste, prin peretele de sticla, aleile  pustii ale parcului... 'Carol, o sa ies putin, astazi imi voi lua gustarea in parc, am nevoie de aer proaspat!' ii spune zambind secretarei, si iese pe usa, tragandu-si pe umeri jacheta de catifea neagra; astazi poarta rochia gri, cadrilata si botine scurte, din piele fina.

Stare excelenta
Pret: 72 lei - VANDUT

Poseta semicerc
Brand: Picard, Made in West Germany, since 1928 (http://www.dzm.cz/en/picard)
Material: 100% piele
Dimensiuni: lugime: 35cm, inaltime: 26cm
Poseta anii '80, din piele neagra, in forma de semicerc, cu toarta mica, de mana, in interior are 2 compartimente si un buzunar mic, cu fermoar, este captusita. Incapatoare, dar cocheta, perfecta atat pentru serviciu, cat si pentru plimbari.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu