duminică, 23 octombrie 2011

In the Afternoon

Fusta 'Florence'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie: 87cm, sold: oricat, lungime: 75,5cm
Fusta anii '70, cu imprimeu paisley, in nuante de gri, rosu, albastru, bej, si alb, foarte fin schitat pe fond negru, se inchide la spate cu fermoar, este captusita. Ampla, comoda, eleganta - in combinatii cu bluze sau camasi albe, accesorizate cu brose tip camee, casual - in combinatie cu pulover tricotat si cojocel pana in talie.
Stare excelenta
Pret: 45 lei - VANDUT
Camasa 'Alessandra'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42cm, bust: max. 100cm, lungime maneci: 60cm, lungime: 63,5cm
Camasa vintage, din bumbac alb, cu guler tip tunica si aplicatie de dantela brodata, din bumbac, aceeasi care se regaseste si de-a lungul manecilor, largi in partea de sus si stranse cu mansete, dar si pe partea din fata; se inchide cu nasturi imbracati in ata alba. Fermecatoare. Deschisa oricaror combinatii.
Razele soarelui patrund prin perdeaua fina si se odihnesc pe noptiera de la capatul patului. Camera e un dezastru, sunt haine peste tot: pe pat, pe masa, agatate de usile dulapului, pe podea...  Alessandra se probeaza de o ora in fata oglinzii. E gata, in sfarsit: camasa alba, dantelata si o fusta comoda, colorata, sunt alegerea cea mai buna pentru plimbarea de azi. Ciro o asteapta in prag, cu un buchetel de levantica si o saruta. Lumina calda a dupa amiezii ii imbraca pe amandoi intr-o aura de poveste... Miroase a frunze uscate si struguri copti, Florenta are un farmec aparte toamna...
Stare excelenta
Pret: 53 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu