duminică, 23 octombrie 2011

Ivanka's Letter

Fusta 'Ivanka'
Brand: Naukraft
Marime: 36-38
Material: 100% viscose
Dimensiuni: talie: 73,5cm, sold oricat, lungime: 84cm
Fusta anii '60, foarte ampla, (complet intinsa formeaza un cerc), alcatuita din fasii colorate de material cu imprimeuri mici, in diverse forme si nuante (maro, bej, lila, verde, bleumarin, alb), stranse in talie pe o bata neagra, accesorizata cu gaici mici si un cordon foarte subtire, se inchide la spate cu fermoar, la poale are 2 dungi subtiri, negre. Fina, fluida, spectaculoasa.
Ivanka e asezata la masa de scris, aplecata peste coala de hartie... 'Draga tanti Narodna, am primit marti pachetul de la dumneata. M-am bucurat nespus de surpriza pe care mi-ai trimis-o. Ia este minunata! Astazi o sa merg cu mama in oras, in vizita la matusa Milana si o s-o imbrac prima data, se potriveste foarte bine cu fusta cumparata de tata de la Belgrad, de ziua mea... iar mama mi-a impletit doua cozi si spune ca sunt tare frumusica! Trebuie sa plec acum, iti multumesc si te imbratisez cu mult drag,  Ivanka'
Stare excelenta
Pret: 62 lei - VANDUT
Ie 'Narodna'
Brand: Narodna Radinost, Beograd
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 40cm bust: max. 94, lungime: 57,5cm
Ie traditionala din Serbia, din anii '60, din panza alba de bumbac, brodata manual, foarte fin, pe partea din fata, cu ate in nuante caramizii, mustar, kaki, se inchide la spate cu un nasturas. Simpla, pura, autentica. O poti include in combinatii hippie, alaturi de fuste colorate, largi, lungi, dar si alaturi de jeans evazat si cizme cowboy.
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 53 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu