miercuri, 18 iulie 2012

Beautiful People

Camasa 'White and Soft'
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42,5cm, bust max. 102, lungime maneca: 65cm, lungime: 64cm
Camasa - ie retrodintr-o combinatie de bumbac si alte fibre, brodata pe piept si pe maneci, putin desfacuta la gat,  manecile se strang la capat in elastic subtire. Foarte fina, un model care poate fi folosit si in tinute cu tenta eleganta, dar si in combinatii retro-hippie. 
Stare impecabila
Pret: 55 lei - VANDUT
Pantaloni 'Peace and Love'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie (pe elastic) minim 60cm, max. 72cm, sold: max. 94cm, lungime (din talie pana jos): 96,5cm
Pantaloni hippie de la inceputul anilor '70, din material inflorat, in culori foarte vesele, croiala evazata, lejera, se inchid lateral cu fermoar. Se potrivesc perfect cu ie alba, margele lungi, bentita in par, vesta de jeans, sandale platforma (sau tenisi albi), genti cu franjuri lungi sau traiste tesute manual. Stilul hippie este unul nonconformist, lasand intotdeauna frau liber fanteziei de a combina piesele. Simte-te libera sa-ti scrii propria poveste.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT
Sandale 'Head over heels'
Marime: 36
Sandale din piele maro, toc de 9,5cm, din lemn, cu platforma in fata de 5,5cm, cu talpa din cauciuc antialunecare. Foarte comode si cochete. Alcatuieste-ti o tinuta retro, pornind de la ele.
Stare excelenta
Pret: 85 lei - VANDUT
Gentuta anii '70, model indian - american, lucrata manual din piele intoarsa si blana scurta de vita, de culoare maro, cu captuseala textila, inflorata. Are franjuri lungi, la baza ei, dar si aplicate pe spate, de asemenea, atat pe fata, cat si pe spate are aplicate cateva modele din margelute mici, colorate. Se strange gen sac, la gura, cu siret din piele. Incapatoare, interesanta, cu un design special, unicat, scoate orice tinuta din tipar.
Stare excelenta 
Pret: 55 lei - VANDUT

Un comentariu:

  1. nu im place deloc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sunt anii '50 YAK GROAZNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Voi ce ziceti?????///////

    RăspundețiȘtergere