marți, 24 iulie 2012

Two for one

Camasa 'On the borderline'
Brand: Welte, Made in Austria
Marime: 40
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 46cm, bust: max. 106cm, lungime: 71,5cm
Camasa alba, din bumbac, cu model brodat pe piept, lejera, racoroasa. Simpla dar de efect. Poart-o cu o pereche de jeans si o geanta in stilul boho, cu franjuri sau alaturi de o fusta colorata.
Stare excelenta
Pret: 29 lei - VANDUT
Fusta 'Where there is love there is life'
Made in Austria
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie (pe elastic): min.77cm - max. 86cm, sold: oricat, lungime: 87cm
Fusta retro, in dungi subtiri, verde/negru, talia este marcata de o bata lata din elastic, ampla, captusita, la poale are dantela crosetata din fir de bumbac negru. Foarte comoda si cocheta, amintind, prin croiala si dungulitele subtiri, de fustele sau rochiile anilor '20. Poti sa o combini cu o bluzita bej, fina, de matase, cu balerini negri, de lac - pentru o tinuta romantica sau cu un tricou gri, larg, cu un umar gol si opincute cu siret, intr-o culoare aprinsa - pentru un look modern, fresh. 'Where there is love there is life' - Mahatma Gandhi.
Stare excelenta
Pret: 53 lei - VANDUT
Camasa 'A heart that loves is always young'
Brand: Perry
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42cm, bust: max. 96cm, lungime maneci: 60,5cm, lungime: 63cm
Camasa retro, pepit (alb/negru), cu model multicolor, brodat in zona pieptului, se inchide cu nasturasi imbracati in material. I-ar sta foarte bine alaturi de niste pantaloni cu talie inalta, albi sau negri, largi, putin evazati, pantofi rosii, cu toc mic, patrat si o geanta supradimensionata, triunghiulara sau hexagonala. 'A heart that loves is always young' - greek proverb.
Stare impecabila
Pret: 43 lei - VANDUT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu