vineri, 28 octombrie 2011

Tracy's Theme

Rochie 'Tracy'
Fabrique en Suisse
Material: 100% polyester
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 43cm, bust: max. 101cm talie: max. 84cm, sold: 112cm, lungime maneca: 59cm, lungime: 105,5cm
Rochie anii '60, din material sintetic subtire, matasos, verde inchis, avand ca model imprimat o femeie imbracata in stilul anilor '20 (imprimeu in nuante de verde deschis, rosu, bej, maro, caramiziu), guler cu revere lungi, ascutite, se inchide in fata, pana in zona taliei, cu nasturi, dar si lateral cu fermoar, in partea din fata, din talie pornesc pliseuri late, inchise in partea de sus, fusta este captusita. Foarte comoda, dar si cocheta, cu o cromatica foarte placuta si un print deosebit.
Domnisoara Tracy, de la etajul 12, este un model de eleganta. In fiecare zi isi schimba tinutele si fiecarei tinute asorteaza, cu mult gust, cate o palarie superba. Astazi, ca in fiecare vineri seara, a iesit cu prietenii sa ia cina in oras, iar acum sunt la Newman's Club, savureaza un cocktail la bar. E seducatoare in rochia verde cu imprimeu indraznet, pantofii rosii, cu toc si palaria kaki, cu boruri mici, intoarse. Jim e admiratorul ei secret de cateva luni... o urmareste, ca de fiecare data, din penumbra, de la masa lui. In difuzoare se aud primele acorduri din melodia ei preferata. Jim se ridica de la masa si se apropie: Dansezi? ea ii zambeste: Da, de unde ai stiut?
Stare excelenta
Pret: 69 lei - VANDUT

My favourite song of all time: Tracy's Theme - Spencer Ross

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu