joi, 27 octombrie 2011

Good Evening!

Palarie neagra din catifea cu siret de piele decorativ
Stare impecabila
Pret: 29 lei - VANDUT
Fusta 'Zizi'
Fabrique en France
Dimensiuni: talie (pe elastic): min. 62cm - 75cm, sold oricat, lungime: 52,5
Fusta plisata, anii '60, din catifea neagra, talie pe elastic. Pornind de la ea poti alcatui o multime de tinute: camasa fina de matase, brosa papillon si balerini eleganti sau: bluza larga in dungi, lanturi metalice lungi, suprapuse si cizme scurte sau: camasa alba, simpla, centura lata in talie, margele supradimensionate si bocanci.
Stare excelenta
Pret: 30 lei - VANDUT
Camasa 'Paige'
Brand: Alexander
Material: 100% matase
Marime: 38-42
Dimensiuni (relative datorita croielii): distanta dintre umeri: 39,5cm, bust: max. 102,5cm, lungime maneci (trei sferturi): 44,5cm, lungime: 66,5cm
Camasa anii '70, din matase de culoare galben inchis, se inchide in fata cu nasturasi ascunsi, pe partea dreapta din fata are mai multe pliseuri, iar in stanga un buzunar, manecile trei sferturi, sunt cazute, largi in partea de sus, stranse in manseta, la baza. Foarte fina, eleganta, potrivita in combinatii sofisticate, dar si alaturi de un jeans cu croiala dreapta, pantof cu toc si un plic mic, colorat.
Stare excelenta
Pret: 47 lei - VANDUT
Jacheta 'Peppa'
Brand: BWS Modell
Material: 100% piele
Marime: aprox. 38
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39cm, bust: max. 93cm, talie: max. 81cm, lungime maneca: 59cm, lungime: 66cm
Jacheta anii '70, din piele naturala, de culoare galben - mustar, guler cu revere scurte, ascutite, se inchide cu nasturi si se strange cu un cordon in talie, are buzunare ascunse lateral, manecile au mansete care se incheie cu cate 2 nasturi, este captusita, putin cambrata in talie. O piesa retro, dar extrem de la moda, o culoare inedita pentru o jacheta din piele, o croiala clasica, potrivita oricarei tinute. Compune un look foarte fresh, feminin, elegant, cu  amintiri din atmosfera anilor '70.
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 145 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu