joi, 6 decembrie 2012

Emma Eastwood

Jacheta - bolero
Brand: BERSHKA (http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/bershkaro/en/40109502)
Marime: 36-38
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 37,5cm, bust: max. 89cm, lungime: 52cm
Bolero din stofa grosuta, de bumbac, se inchide cu nasturi mari, galbeni, guler inalt, care se poate purta ridicat sau se indoaie si se prinde cu nasturi in colturi, croiala este foarte putin evazata, maneci trei-sferturi, buzunare laterale, are captuseala din bumbac, galbena cu buline mici. Poate fi purtat primavara, toamna sau iarna (cand nu e chiar ger afara), insotit de rochite sau fuste colorate. Vesel si cochet. Iarna il poti purta cu un pulover tricotat, cu guler inalt si o fusta ampla, cu print supradimensionat.
Stare excelenta
Pret: 80 lei - VANDUT

Fusta 'Emma'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie: 80,5cm, sold: oricat, lungime: 74,5cm
Fusta vintage, neagra cu flori mici, in nuante rosii, verzi, albe, se inchide lateral cu fermoar, ampla, captusita. Poart-o cu o bluzita galben mustar si un cardigan verde pe deasupra.
Stare excelenta
Pret: 47 lei - VANDUT

Palarie Original Mayser Milz - anii '60
Palarie vintage, rosie, de fetru, decorata cu panglica rosie, fructe mici din plastic negru si pene naturale. Foarte cocheta, o poti include in combinatii elegante, dar si in tinute colorate, vesele, nonconformiste.
Stare impecabila
Pret: 50 lei

Camasa 'Eastwood'
Material: 100% bumbac
Marime: aprox. 36-38
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39cm, bust: max. 89cm, lungime maneci: 57cm, lungime: 58,5cm
Camasa vintage, rosie cu flori mici, albe, guler rotunjit, se inchide cu nasturasi din os. Foarte dragalasa, de mare efect in orice combinatii, cu aer romantic de scolarita indragostita.
Stare excelenta
Pret: 42 lei - VANDUT

Un comentariu: