marți, 11 decembrie 2012

Amaris Gallagher

Camasa 'Gallagher'
Brand: Atmosphere
Material: 100% polyester
Marime: S
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 37cm, bust: max. 89cm, lungime maneca: 66cm, lungime in fata: 59cm, lungime in spate 76cm
Camasa din voal fin, semitransparenta, bej, cu print pene in nuante: mov, bleu, grena, decolteu in V, se leaga la gat cu fundita, nasturi ascunsi de o bordura fina, este mai lunga la spate. Potrivita si pentru fuste, dar si pentru skinny jeans sau colanti. Fina, eleganta, perfecta pentru a compune o tinuta de party, dar si o tinuta rafinata, de birou, cu un sacou de culoarea untului, cambrat si o fusta plisata.
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 53 lei
Fusta 'Amaris'
Brand: Mondi, Made in Germany
Material: 100% polyester
Marime: aprox. XS - S
Dimensiuni: talie (pe elastic): min. 64cm - 75cm, sold oricat, lungime: 91cm
Fusta anii '70, plisata, din voal fin, semitransparenta, dar captusita pana jos (cu material mat), talie pe elastic. Fustele plisate sunt intotdeauna la moda. O poti purta la orice ocazie: in oras, cu prietenele, alaturi de un tricou pana in talie, gri, cu un print haios, cu guler barcuta si balerini fini, negri. O poti purta iarna, la un party, cu bocanci negri, cu tinte, camasa fina, roz si papion negru, din satin. Poart-o in felul care te caracterizeaza, personalizeaza-ti tinutele, fii originala si lasa-ti imaginatia sa lucreze, tu esti unica!
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 68 lei - VANDUT
Noapte cu vise!
Con Toda Mirada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu