joi, 22 noiembrie 2012

Seriously Wild Monopoly Print Jeans

Jeans 'Funny'
Brand: MOSCHINO Jeans (http://www.moschinoboutique.com/navigation.asp?tskay=BD67EC2D#/searchresult/grid/gender/D/c/403/season/main), Made in Italy
Material: 100% bumbac
Marime: S
Dimensiuni: talie: 74cm, sold: max. 92cm, lungime: 110cm
Rare vintage Moschino MONOPOLY print jeans, croiala clasica, putin mai stramti in partea de jos; accesorii metalice specifice brand-ului Moschino (simbolul flower-power - pe nasturi si pe buzunarul din dreapta, spate). Se aseaza foarte frumos pe corp, ii poti purta normal, intinsi complet sau cu marginile indoite, cu bocanci inalti sau pantofi cu toc. O camasa simpla, degajata, alba sau intr-o culoare uni, un lant lung la gat, eventual o vesta albastra de jeans pot face furori, alaturi de o atitudine dezinvolta si un zambet simpatic. O piesa vintage, rara, care te cucereste si iti asigura unicitatea unei tinute:  funny, excentrica, vintage, funky, actuala, de podium, wild!
Stare impecabila
Pret: 165 lei - VANDUT
Camasa 'Jude'
Brand: Lady Manhattan, U.S.A.
Material: 100% bumbac
Marime: M
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42,5cm, bust: max. 110cm, lungime maneca: 61,5cm, lungime: 64,5cm
Camasa vintage, verde deschis, croiala clasica, buzunar la piept, o poti combina intr-o varietate de feluri, creand tinute casual-chic de mare efect, datorita nuantei intense. 
Stare impecabila
Pret: 46 lei

2 comentarii:

  1. Combini hainele intr-un mod absolut savuros. Am scris despre tine si pe blogul meu (http://365dezileresponsabile.blog.com/2012/08/22/ziua-21-shoppingul-cumpatat-de-haine/). Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Natalia! Foarte dragut din partea ta, apreciez si te invit aici, oricand iti face placere.

    RăspundețiȘtergere