luni, 12 noiembrie 2012

La Bohème

Camasa 'Arisse'
Material: 65% polyester, 35% bumbac
Marime: aprox. 36-38
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 37cm, bust: max. 87cm, lungime maneca: 60cm, lungime: 60,5cm
Camasa anii '70, roz, accesorizata la gat cu snur subtire, bleumarin si dantela alba, de bumbac, la gat si la maneci, farmecul boem si vesel este accentuat de nasturasii rosii. O poti include in cele mai variate combinatii: cu fuste colorate, in nuante pastelate, dar si alaturi de un costum uni - sacou si pantalon lejer, cu tenta masculina.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT
Fusta 'Belle'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie (pe elastic): min. 68cm - max. 85cm, sold permisiv, lungime: 79cm
Fusta anii '70, din bumbac, in nuante calde de grena, bleu si mici accente de alb si negru; talia este incretita pe elastic, fiind potrivita marimilor 36-40. Creaza-ti un look romantic-chic, purtand-o alaturi de un mantou rosu, scurt si o bascuta mov.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - REZERVAT

Pantofi 'Pink Fairies'
Brand: Tourbillon (http://stonecreek.eu/femei.html)
Marime: 36


Pantofi din piele moale, fina, de culoare roz-mov, de calitate foarte buna, se inchid cu panglica de satin roz; la interior sunt captusiti pe talpa cu piele, stantata cu firma  'Tourbillon', iar pe laterale cu panza din bumbac fin, in dungi gri/alb si piele; talpa este subtire, cu rizuri fine, antialunecare. Extrem de dragalasi, foarte comozi, de mare efect in combinatii monocrome: compleuri cu tenta masculina, in nuante de gri sau chiar alb/negru, papion sobru si acesti pantofiori veseli (sugestia mea este: compleul 'Maurinne' de AICI), dar si in combinatii multicolore, pline de viata, fuste ample, galbene, albastre, in buline, in dungi, cu imprimeuri florale supradimensionate, rochii lungi, pantaloni scurti, jeans. Facuti pentru plimbari si dans. Muzica, va rog!
Stare: produs nou
Pret: 120 lei
(mai multe poze in postarea de AICI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu