sâmbătă, 14 iulie 2012

Royal Funky

Camasa 'In a royal mood'
Made in Italy
Material: 100% viscose
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 47cm, bust: max. 112cm, lungime maneci: 60cm, lungime: 77cm
Camasa retro, dintr-un material cu aspect matasos, fluid, racoros, cu un print royal, multicolor, in care predomina auriul, rosu si bleumarin, primul nasture de sus este asemanator unei brose. Potrivita in tinute elegante, sofisticate, dar si in combinatii cu articole din piele, accesori mari, aurii si platforme inalte.
Stare excelenta
Pret: 55 lei - VANDUT
Pantaloni 'Funky Leather'
Material: 100% piele naturala
Dimensiuni: talie: max. 74, sold: max. 94cm, lungime: 44cm
Pantaloni anii '80, din piele neagra, cu talie  putin inalta, cu o bata lata, care accentueaza talia; se inchid cu capsa si fermoar, au doua buzunare ascunse lateral, croiala in A, au captuseala subtire. Pantalonii scurti din piele se afla de cateva sezoane in atentia fashionistelor, dar si pe podiumurile de moda, in prezentarile caselor Armani, Charlotte Ronson, Alexander Wang, Hermes sau Fendi. Ii poti combina in cele mai diverse moduri. Pentru o tinuta cu stil, alatura-le o camasa dintr-un material fin, si un sacou cu manecile suflecate; adauga cateva accesorii supradimensionate si o atitudine relaxata.
Stare impecabila
Pret: 60 lei - VANDUT
Armani
Charlotte Ronson
Camasa 'Bonjour Paris'
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39cm, bust: max. 88cm, lungime maneci: 58cm, lungime: 63cm
Camasa anii '60, din material sintetic subtire, asemanator vascozei. Pentru un look vesel si indraznet o poti combina cu piese, de asemenea, in buline sau in dungi.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu