miercuri, 7 decembrie 2011

Kiki and Fia

Camasa 'Under a Tree'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42cm, bust: max. 97cm, lungime maneca: 61,5cm, lungime: 63,5cm
Camasa alba din bumbac, cu model brodat in zona pieptului, manecute usor bufante in partea de sus, stranse cu manseta si nasturas. Foarte dragalasa si cocheta, inveseleste si personalizeaza orice tinuta: de la fuste catifelate, pana la pantaloni colorati, in carouri sau jeans clasic.
Stare impecabila
Pret: 45 lei - VANDUT
Fusta 'Fia'
Brand: Mode Werkstatt Marion Karba
Material: 100% catifea din bumbac
Dimensiuni: talie: 81cm, sold: max. 104cm, lungime: 63cm
Fusta retro, din catifea, intr-o nuanta foarte placuta de verde-kaki inchis, talie fixa, se inchide la spate cu fermoar, croiala simpla, urmeaza linia corpului, captusita, slit mic la spate. O poti asorta cu bluze fine, in nuante pastelate si accesorii elegante, pentru un look retro - rafinat, sau cu o camasa in carouri discrete si dres mat, galben, pentru un look casual - chic.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT
Cardigan 'Kiki'

Dimensiuni: distanta dintre umeri: 44,5cm, bust: max. 103,5cm, lungime maneci: 61cm, lungime: 54cm (dimensiunile taliei sunt relative - se strange cu siret la spate, dupa preferinte)
Material: amestec de lana si acryl
Cardigan retro, tricotat, de culoare galben-mustar-verzui, cu mici accente de kaki inchis, se inchide cu nasturi kaki, ornamentat cu frunzulite, se poate strange pe talie, la spate, cu un siret. Model deosebit, foarte comod, calduros, lejer, dar si elegant. Da un farmec aparte tinutelor tale, il poti asorta la pantaloni sau fuste, jeans, camasi sau helanci subtiri cu guler inalt.
Stare impecabila
Pret: 54 lei - VANDUT
'Viata nu trebuie aratata asa cum este, ci asa cum o vezi in vis.'
Anton Pavlovici Cehov

Un comentariu: