luni, 5 decembrie 2011

Destiny

Fusta 'Destiny'
Material: catifea din bumbac
Dimensiuni: talie: 83,5cm, sold: max. 118cm, lungime: 105cm
Fusta anii '60,din catifea din bumbac, maro inchis, cu print mare, specific anilor '60 - '70 (floral, paisley), in nuante calde de oranj, galben mustar, bej, gri, se inchide lateral cu fermoar, talie inalta, croiala evazata. 
Asortata cu bluze sau camasi fine, vaporoase si accesorii aurii sau albastre, invaluie silueta in culoare, mister si seductie.
Stare excelenta
Pret: 68 lei - VANDUT

Camasa 'Avery'
Brand: Gisele Rubinstein
Material: 67% viscose, 33% polyester
Marime: 40
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 44cm, bust: max. 105,5cm, lungime maneci: 59,5cm, lungime: 70cm
Camasa anii '70, cu guler cu revere mici, ascutite, ornamentate cu dantela, se inchide cu nasturi albi, conturati cu auriu. Simpla, dar extrem de eleganta si rafinata.
Stare impecabila
Pret: 50 lei

S-a inserat. Ninge cu fulgi mari, ca niste pene albe, fine... Destiny e in autobuzul care o duce spre casa. Priveste ingandurata pe geam, se gandeste, cu inima stransa, la iubitul ei care lupta pe front, in Vietnam. N-a mai primit nici o veste de la el de cateva luni... Isi sterge repede o lacrima de pe obraz... un zambet cald ii infloreste in loc: fetita de langa ea a desenat cu degetul, pe geamul aburit, doi ingerasi cu aripile deschise. Autobuzul opreste in Penn Station. Destiny coboara si se indreapta zgribulita catre casa. Deschide cu emotie cutia postala, asa cum o face in fiecare zi, dar astazi e ceva acolo! Desface tremurand plicul galben si citeste cu ochii si cu sufletul: Iubito, de Craciun voi fi acasa.


Revenim in curand cu noi propuneri de tinute.
Noapte cu vise!
                                         Con Toda Mirada

Un comentariu: