joi, 8 decembrie 2011

Caroline Is Trying to Sleep

Camasa 'After Eight'
Material: bumbac + viscose
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 43cm, bust: max. 100cm, lungime maneci: 57cm
Camasa anii '70, galben-mustar, cu guler tip tunica (cu mai multe straturi suprapuse), se inchide cu nasturasi mici, grupati cate patru, in aceeasi nuanta, umerasi discreti, maneci ample in partea de sus si stranse la baza. Fina, eleganta, rafinata, intr-o nuanta care merge foarte bine in combinatii cu fuste in tonuri de verde inchis, violet sau rosu burgund si accesorii fine, aurii.
Stare excelenta
Pret: 49 lei - VANDUT
Fusta Caroline
Dimensiuni: talie: 72,5cm, sold oricat, lungime: 73cm
Fusta retro, din material sintetic plin, intr-o nuanta calda de mov, cu talie fixa, se inchide lateral cu fermoar, ampla, captusita. Fina, fluida, versatila in combinatii, poate alcatui o tinuta atragatoare si eleganta, alaturi de o bluzita cu animal print si cizme sau pantofi cu toc (sau incaltamintea cu animal print si camasa fina, eleganta -ca in prezentarea noastra) sau poate deveni o piesa jucausa, cocheta, alaturi de un tricou innodat in talie, cu un print sau cu un text haios si un sacou subtire, suflecat la maneci.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT

Curea subtire galben-pai
Material: 100% piele
Brand: Graceland
Dimensiuni: 95cm (datorita lungimii, poate fi purtata si rasucita si innodata in talie)
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 23 lei - VANDUT
Curea cu accesorii aurii
Material: 100% piele
Dimensiuni: pentru o talie de max. 72cm
Curea din piele groasa, cu aspect de crocodile print, foarte bine lucrata, bleumarin inchis, cu accesorii aurii, care ii dau o nota distinsa, eleganta. O camasa alba, simpla, devina o piesa irezistibila daca o accesorizezi corespunzator.
Stare excelenta
Pret: 32 lei - VANDUT
Cizme 'Smooth and Sexy'
Dimensiuni: lungime(talpa masurata in interior): aproximativ 25,5cm, latime (masurata in interior, in cel mai lat punct al talpii: aprox. 8,9cm, inaltime cizme (in sus, pe pulpa, masurate fara toc): 35cm, inaltime toc: 8cm, circumferinta la glezne: aproximativ 24cm (materialul este putin elastic, se mai poate intinde), circumferinta sus (la pulpa): 36cm  (materialul este putin elastic, se mai poate intinde, circa 2cm) - aproximativ marimea 38,5 - 39
Cizme din material textil de foarte buna calitate, putin elastic, cu python print (negru si auriu), material moale si fin la interior (un fel de lycra mai gros), se inchid cu fermoar lateral, toc foarte rezistent, calapod comod, se muleaza frumos pe picior, sunt foarte bine lucrate. Elegante si nebune, senzuale si feminine, salbatice si unice. In ultimii ani, animal print-ul si-a gasit locul potrivit. Purtat cu masura (in nici un caz nu sunt de succes combinatiile din mai multe articole cu acest print purtate la un loc!) si asortat la lucruri care il pun in valoare si nu il vulgarizeaza, poti obtine rezultate extrem de rafinate si cochete.
Sugestie: camasa alba, descheiata la ultimii nasturi, o fusta midi, ampla sau creion, in orice nuanta si niste accesorii fine, cizmele se ocupa de restul. These boots are made for dancing!
Stare impecabila (purtate de cateva ori, doar in interior)
Pret: 130 lei
Caroline e in pat de doua ore, cu o perna peste urechi, incearca sa adoarma. De la etajul 12 se aude muzica data la maxim de vecinii ei petrecareti. La fiecare sfarsit de saptamana isi invita prietenii si dau petreceri care tin pana in zori, spre disperarea tuturor celorlalti din bloc. E tarziu, n-a reusit sa adoarma pana acum, nu mai exista alta solutie: arunca perna si patura la o parte, isi trage repede cizmele in picioare si coboara scarile in fuga. E imbracata cu tricoul de somn si o pereche de jeans, taiati, iar cizmele contrasteaza puternic cu tinuta si cu parul ei ciufulit, dar e fermecatoare. Suna la usa si in cele din urma deschide Chubby: Ia uitati cine a venit la noi, e Caroline, de la 13! Come on baby, let's dance, we ain't got all night! 


Pe curand!
Noapte frumoasa,
Con Toda Mirada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu