marți, 25 octombrie 2011

Sabrina Fairchild' ♥

Fusta 'Sabrina'
Dimensiuni: talie: max. 61cm, sold oricat, lungime: 66,5cm
Fusta anii '50, din panza (amestec de bumbac si alte fibre, se asemana putin cu taftaua), neagra, cu aplicatii de material de diverse culori, bata fixa, se inchide la spate cu fermoar, foarte ampla, datorita numeroaselor pliuri care pornesc din bata, se aseaza foarte frumos, prom queen like. Cu pantofi cu toc, balerini, cizme, botine, ghete cu siret sau bocanci cu tinte, combin-o cum vrei, fusta aceasta va face senzatie oricum! Singura conditie: cauta o talie de manechin!
Povestea clasica: baiatul bun, baiatul rau... si Sabrina... abia intoarsa de la Paris. Ma bucur sa te vad, Sabrina, David n-a putut veni, are o intalnire importanta, se va revansa, a promis. Linus e vizibil emotionat si surprins de tanara eleganta si sofisticata din fata lui. Copila pe care o stie de cand erau mici a devenit femeie! Sabrina il priveste in ochi... stie! Toata viata a crezut ca e indragostita de David, il urmarea pe ascuns, din garajul familiei Larrabee, dar in timp... a dezamagit-o atat de mult... incat visul ei s-a spulberat. E fericita ca David n-a putut veni nici de data aceasta. Il ia de brat pe Linus, cu gest firesc si ii zambeste: Si eu ma bucur sa te vad, Linus! Da, povestea e cu happy - end, ultimul cadru: Linus si Sabrina imbratisati pe puntea unui vapor care merge la Paris...

Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT
Bluza 'Lovable'
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39cm, bust: max. 97,5, lungime: 59cm
Bluza anii '70, din material sintetic, rosie cu buline mici, albe, se inchide la spate cu trei nasturasi, maneci trei sferturi, la gat are trei volanase care-i dau farmec. Delicata, feminina, lovable! O poti purta la jeans sau la fuste, o poti accesoriza cu brose sau papioane colorate.
Stare excelenta
Pret: 38 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu