duminică, 23 octombrie 2011

Adele and Moonlight Sonata

Camasa 'Adele'
Brand: Kalb
Material: 100% bumbac
Marime: 38
Camasa anii '70, cu guler tip tunica, volane ample in fata si spate, maneci cazute, largi in partea de sus, se stramteaza catre baza, se inchide la spate cu nasturi de sus pana jos, accesorizata cu brosa papillon. Fermecatoare, pentru momente speciale.
Adele se aseaza pe scaun odata cu ceilalti colegi din orchestra, in aplauzele publicului. E al treilea bis. Reiau ultima parte din Sonata Lunii de Beethoven. In sala se face liniste. Isi aude bataile inimii. Degetele ating cu finete corzile harpei, iar aceasta vibreaza intr-un acord perfect cu gandurile ei. Se viseaza departe, pe o plaja pustie, inundata de soare, alergand printre pescarusi si cormorani. Prin apa albastra a lagunei se vad pesti mici si jucausi, care-i ating picioarele si o gadila, la fiecare miscare. Cand vine noaptea, adora sa priveasca ore in sir, luna oglindita in apa marii si sa asculte linistea... Ropotul de aplauze o trezeste din visare. Dirijorul o invita sa multumeasca publicului, care striga cu entuziasm: Bravo! Bravo!
Stare excelenta
Pret: 58 lei
Fusta 'Soul Laguna'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie: 70 cm, sold oricat, lungime: 73cm
Fusta anii '70, in nuante de mov, verde, roz, rosu, alb, se inchide la spate cu fermoar, este captusita, din talie pornesc pliuri, ampla. Fina, rafinata. Radiaza in combinatii cu bluze uni si accesorii colorate.
Stare impecabila (nepurtata)
Pret: 49 lei - VANDUT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu