vineri, 23 septembrie 2011

Vivianne Johansen Takes Her First Dancing Lessons

Rochie 'Vivianne'
Brand: Laura Ashley, since 1955, Made in the U.K.
(http://www.lauraashley.com/)
Material: 100% bumbac
Marime: aprox. 38
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 42,5cm, bust: max. 89cm, talie: max. 73,5cm, sold: oricat, lungime maneci (trei sferturi): 45cm, lungime: 127cm
Pantofi Wanda D'Aragona - 50 lei
Detalii aici.
Rochie anii '60, din bumbac de culoare bleumarin inchis-negru, mat, cu modele discrete in relief, cu decolteu in fata si spate, manecute trei sferturi, bufante in partea de sus si stranse cu elastic la baza, ornamentate cu fundita; talia este perfect marcata, printr-o croiala in V, ampla in partea de jos. Croiala impecabila, o piesa fermecatoare, de colectie.
Cursul a inceput de o jumatate de ora, usa salii de dans se deschide si in cadrul ei apare Vivianne, imbujorata si cu respiratia intretaiata de emotie: 'Buna seara!' Isi gaseste locul in rand si lectia de balet isi reia cursul: 1-2-3... Cu o mana sprijinita pe bara de balet si cu cealalta pe sold, se ridica pe varfuri, apoi ridica un picior, indoind genunchiul... priveste in oglinda imensa de pe perete si se viseaza prim-balerina la Opera de Stat din Viena... Sase ani mai tarziu, in 1966, visul ei va devine realitate.

Stare impecabila
Pret: 89 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu