miercuri, 14 septembrie 2011

Sunny Funny

Bluza 'Fine Arts'
Brand: NAF NAF, Made in France (http://www.nafnaf.com/fr/)
Material: 100% matase
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 41cm, bust: max. 95cm, lungime: 62cm
Bluzita subtire din matase, in nuante bej/mustar/maro/grena/kaki, decolteu rotunjit, lejera in rest. Potrivita in orice combinatii, atat casual, alaturi de jeans, dar si elegante, alaturi de o fusta provocatoare. Dedicata unei femei cu inspiratie creatoare. Fina, suava, delicata, feminina, misterioasa... te invita la visare.
Stare impecabila
Pret: 56 lei - VANDUT
Fusta 'Sunny Funny'
Material: 100% polyester
Made in France
Dimensiuni: talie (pe elastic): min. 66cm, max. 79cm, sold: oricat, lungime: 48,3cm
Fusta anii '60, galbena, din material fin, plisata, cu elastic in talie, nu este captusita. O poti include in cele mai vesele si originale combinatii, alaturi de un tricou albastru, larg, guler barcuta, brosa papion la gat, cizme perforate, verzi, sau camasa mov, innodata in talie, margele din cercuri mari de plastic, colorate si pantofi platforma, caramizii; jacheta de jeans, ochelarii negri cu lentile mari, rotunde sunt tusa finala in ambele combinatii.
Stare excelenta
Pret: 45 lei - VANDUT
Camasa 'Miss Autumn'
Material: 100% viscose
Dimensiuni: distanta dintre umeri: 39,5cm, bust: max. 100cm, lungime maneca: 63cm, lungime: 68cm
Camasa din material subtire, in nuante mustar/maro/rosu, guler rotund, se inchide cu nasturasi negri, ornamentata cu volanase mici in zona bustului. Fina si dragalasa, poate insoti in combinatii colorate fuste plisate galbene, rosii, balerini verzi sau pantaloni albastri si palarii oranj... retro autumn is coming up!
Stare excelenta
Pret: 40 lei - VANDUT




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu