duminică, 1 mai 2011

Lydia González Says Bye For Now...

Bolero 'González'
Brand: Zuchristian Trachtenmoden
Material: 100% stofa din lana pura
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta intre umeri: 37cm, bust: maxim: 92cm, talie: maxim 84cm, lungime maneca: 63cm, lungime: 49cm
Bolero vintage, din stofa de lana pura, fina, inspirat de costumatia toreadorilor, lucrat cu mare acuratete; guler tip tunica, se inchide cu nasturi imbracati in siret negru, acelasi siret care ornamenteaza atat partea din fata cat si pe cea din spate, manecile sunt putin bufante in partea de sus si se strang jos cu 2 nasturi. Centrul de atractie al boleroului este neinfricatul toreador de pe spate, realizat din colaj de materiale suprapuse. Intotdeauna o piesa vestimentara de inspiratie masculina, purtata cu dezinvoltura, nu face decat sa sublinieze si mai mult feminitatea celei care o poarta. O piesa care se va face admirata rapid de catre toti cei din jurul tau, cu siguranta!
Stare excelenta
Pret: 69 lei - VANDUT
Fusta 'Lydia'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie: 70cm, sold: oricat, lungime: 68cm
Fusta retro, cu maci uriasi, rosii, contrastati de un fond negru/alb in patratele, o combinatie floral - geometrica surprinzatoare si de mare efect. Foarte ampla, lejera, multe pliseuri care pornesc din talie, dintr-o bata ingusta, fixa; se inchide lateral cu fermoar. Nimic sofisticat la ea, totusi, fara indoiala, nu va trece niciodata neobservata, in orice combinatie ati include-o!
Stare excelenta
Pret: 57 lei - VANDUT


Postare inspirata de personajul Lydia González (Rosario Flores) din filmul lui Almodovar - 'Habla con ella' ('Vorbeste cu ea') - pe care vi-l recomand cu mare drag.
Pe curand,
                                                       CON TODA MIRADA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu