duminică, 27 februarie 2011

Prisoner Of Love

Camasa 'Prisoner Of Love'
Brand: Si-A
Material: 100% matase
Marime: 40

Dimensiuni: distanta dintre umeri: 44cm, bust: maxim 100cm, talie: maxim 92, lungime maneca 56,5cm, lungime: 69cm

Camasa de matase, turcoaz (nuanta e un pic mai spre verde, fotografiile nu au reusit sa o redea), guler cu revere, se inchide cu nasturi metalici aurii, manecile au mansete late prinse cu 2 nasturasi, putin cambrata, datorita penselor (fata/spate). Foarte fina, eleganta.
Stare excelenta
Pret: 49 lei - VANDUT
Fusta 'Dream Lover'
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: talie: maxim 76cm, sold: maxim 124cm, lungime: 69cm
Fusta retro, in nuante de turcoaz/verde/albastru/mustar cu imprimeu paisley, din talie porneste larga, lejera, are un buzunar ascuns lateral, este captusita, se inchide cu fermoar si capsa lateral. Comoda, o cromatica speciala, acompaniaza o tinuta cu stil.
Stare excelenta
Pret: 47 lei - VANDUT
Poseta 'Pretty Woman'
Brand: Vera Pelle, Made in Italy (http://www.vpincusa.com/?)
Material: 100% piele
Dimensiuni: inaltime: 22,5cm, lungime: 27cm, grosime: 8,5cm
Gentuta retro din piele maro/bej cu imprimeu 'crocodil', cu inchizatoare si detalii metalice aurii, cu maner scurt de mana, dar si cu bareta subtire de umar  (96cm lungime), care poate fi 'ascunsa' in interior sau desprinsa din capse, atunci cand nu o folosim; are un singur compartiment spatios si un mic buzunar interior cu fermoar, este captusita cu panza verde inchis, impecabila; capacul gentutei la interior este captusit cu piele si are o oglinjoara dreptunghiulara (lungime: 11,5cm, latime: 5,5cm). Foarte cocheta, dar si practica.
Stare excelenta
Pret: 50 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu