joi, 24 februarie 2011

Love Me Tender

Fusta 'Love Me Tender'
Brand: Meico
Material: 50% bumbac, 35% viscose, 15% in
Dimensiuni: talie: maxim 80cm, sold: oricat,lungime: 81,5cm
Fusta retro, lunga, captusita, culoarea untului, cu bata lata in forma de 'v', suprapusa, decorata cu 5 nasturasi metalici, din talie pornesc cateva pliseuri mari, atat in fata, cat si in spate, se inchide lateral cu fermoar si nasture, are un buzunar ascuns. Ampla, lejera, delicata.
Stare excelenta
Pret: 48 lei - REZERVAT
Camasa 'No Other Love'
Brand: Isola, Made in Austria
Material: 44% viscose, 28% bumbac, 28% modal
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta intre umeri: 40,5cm, bust: max.101cm, talie:  min. 68cm - max. 86cm, lungime maneca: 58,5cm, lungime: 56,5cm
Camasa vintage dintr-o tesatura imprimata cu model discret, negru - bleumarin, decorata cu borduri subtiri in nuante de albastru si auriu, la fel ca si nasturasii cu care se inchide; guler tip tunica, manecile au foarte multe pliuri mici la umar, de unde pornesc bufante si se stramteaza usor catre manseta, in talie este stransa pe elastic, are 2 gaici laterale discrete din ata, ce permit accesorizarea cu o curea. Designul camasii este unul special, iar datorita faptului ca este captusita in intregime, poate fi folosita ca sacou sau jachetica la o tinuta lejera cu fusta sau pantalon. Discreta, versatila in combinatii.
Stare excelenta
Pret: 46 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu