duminică, 13 februarie 2011

All About Dulcinea del Toboso And Her Honeymoon Voyage

Rochie 'Dulcinea del Toboso'
Material: 100% bumbac
Marime: 36-38
Dimensiuni: distanta intre umeri: 30cm (modelul este foarte decupat pe umeri), bust: maxim 89cm, talie: maxim 72m, sold: oricat, lungime: 105cm
Rochie vintage tip dirndl, rosu-grena cu frunzulite mici albe, cu guler tip tunica, decorat cu o dantela ingusta alba, partea de sus a rochiei este dublata cu captuseala alba din bumbac, se inchide pana in talie cu nasturasi metalici rotunzi, iar din talie pornesc mai multe pliuri care dau amploare rochiei in partea de jos; are un buzunaras ascuns in partea dreapta - pesemne acolo isi tinea Dulcinea biletelele de dragoste... Rochia imprima o alura clasic-feminina celei care o poarta; datorita croielii si a faptului ca este dublata in partea de sus, se cambreaza foarte frumos pe spate si pe bust, subtiind talia si cazand in pliuri ample in partea de jos.
Stare excelenta
Pret:  65 lei - VANDUT
Cardigan 'The Way To Your Love'
Material: 50% lana, 50% acryl
Marime: S-M
Dimensiuni: distanta intre umeri: 39,5cm, bust: max.96cm, talie:  max. 86cm, lungime maneca: 59cm, lungime: 51,5cm
Cardigan vintage, tricotat, de culoarea untului, cu modele artizanale, se inchide cu nasturasi maro. Fin, discret, versatil in combinatii.
Stare excelenta
Pret: 41 lei - VANDUT
Geanta 'Her Honeymoon Voyage'
Material: 100% piele
Dimensiuni: inaltime: 28cm, latime: 44cm, grosime: 15,5cm
Geanta vintage de voiaj, de dimensiune medie, de piele groasa de culoarea cafelei cu lapte, se inchide cu fermoar metalic, are un buzunar lateral in exterior, un buzunar mic in interior, captusita cu panza. Perfecta pentru micile escapade de weekend.
Stare foarte buna (excelenta la exterior, cateva pete pe captuseala din interior, patina timpului - per ansamblu)
Pret: 58 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu