sâmbătă, 11 decembrie 2010

Escada is back!

...but he's a little wounded...
Salopeta 'Long Long Long'
Brand: ESCADA, Made in W. Germany
Material: 100% lana virgina
Marime: 38
Dimensiuni:  distanta intre umeri: 40,5cm, bust: maxim 100cm, talie: maxim 75cm, lungime maneca: 54-60cm (are manseta care se indoaie), lungime: 154cm
Salopeta Escada, din colectiile anilor '70-'80, gri, imprimeu discret ecosez (gri/negru), cu lalele negre imprimate pe deasupra, care, in zona pieptului, sunt decorate cu margelute mici, negre. Se inchide in fata cu nasturi pana in talie, iar apoi pantalonul cu fermoar, are gaici pentru curea, buzunare ascunse lateral, iar la spate buzunare care se inchid cu nasturi, manecile sunt cu umeri cazuti, bufante in partea de sus, se stramteaza la manseta care este neagra, satinata in interior si se poate indoi si prinde cu 2 nasturasi. Gulerul este tip tunica, are revere mici, satinate, negre. In partea de sus modelul se poarta larg, talia este bine marcata de o bata lata, la care poate fi atasata o centura, iar partea de jos este iarasi larga, degajata, aproape masculina (avand in vedere si buzunarele). Datorita paietelor negre este mai degraba o piesa de ocazie, dar per ansamblu degaja un aer relaxat. Poate fi purtata (de exemplu) suflecata si la maneci si la pantaloni, 'asortata' la o pereche de bascheti rosii si o palarie neagra, de catre o domnisoara inalta, zvelta si neaparat nonconformista!
Stare foarte buna (are cateva mici 'rani' provocate probabil de vreo molie fan Escada, care insa pot fi reparate si cateva pete - de aici si pretul...)
Pret:  50 
lei - VANDUT

Curea elastic + imitatie piele
Stare excelenta
Pret: 15 lei (cadou la salopeta) - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu