duminică, 26 septembrie 2010

Jeans retro cu talie inalta - 45 lei + Bluza 'Era tricotajelor' - 30 lei + Esarfa bumbac 'Schite si desene' - 10 lei

Jeans retro cu talie inalta
Brand: Force
Material: 100% bumbac
Marime: 36
Dimensiuni: talie (elastica): minim 64cm - maxim 77, solduri: maxim 103, lungime: 115 (de masurat lungimea dvs. aprox. de sub sani).
Jeans retro, culoarea este albastrul jeans-ului clasic. Se pot purta cu talia chiar sub sani, bata este din elastic lat negru, se inchid in fata cu fermoar si 2 nasturi metalici, au 2 buzunare laterale ascunse, care se inchid la mijloc cu o clapeta cu nasturel metalic, din talie pornesc mai multe pense care dau amploare jeans-ului in zona soldurilor, sunt mai amplii in partea de sus si incep sa se stranga usor de la genunchi in jos. Modelul se aseaza foarte frumos pe corp, talia inalta face orice trup sa para mai zvelt. Nonconformisti si feminini.
Stare excelenta
Pret: 45 lei - VANDUT

Bluza 'Era tricotajelor'
Bluza alb-imaculat tricotata, cu model in partea de sus, si simpla in a doua jumatate, decolteu gen 'barcuta', maneca 'cazuta', modelul se poarta larg, se potriveste oricarei marimi (S, M, sau L) se preteaza la fel de bine si la jeans, dar si la o costumatie mai sofisticata. Tricotajele sunt ultimul capriciu al defilarilor de pe podium.
Stare excelenta
Pret: 30 - VANDUT

Esarfa bumbac 'Schite si desene'
Stare excelenta
Pret: 10 lei - VANDUT

Pantofii vintage ai Scufitei
Brand: Moda Colegial, Made in Spain
Material: piele
Marime: 36
Stare excelenta
Pret: 53 lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu